Contact Phone: 06 51104871

 • Ontspanningsmassage

  Lekker ontspannen met een heerlijke ontspanningsmassage

  medel1,model2,model3
 • Reiki Behandelingen

  RELAX

  medel1,model2,model3

Massage

 • http://huisjeboeddha.nl/wp-content/uploads/2014/11/20141125_174433.jpg
 • http://huisjeboeddha.nl/wp-content/uploads/2015/03/DSC_0677.jpg
 • http://huisjeboeddha.nl/wp-content/uploads/2015/03/DSC_0675.jpg

Ontspanningsmassage

Bamboe massage

Reiki

Keep Calm

 

 

Ontspanningsmassage

Een goede ontspanningsmassage doet de volgende dingen:

Massage is goed  tegen stress, de doorbloeding verbetert, het lymfestelstel wordt geactiveerd waardoor afvalstoffen het lichaam verlaten, de huid krijgt een gezonde glans en de geest wordt helder waardoor je positiever denkt. Kortom: een goede massage ontspant zowel lichaam als geest.

 

Belangrijk is wel dat er na de massage water gedronken wordt, dit om de afvalstoffen die geactiveerd worden op die manier het lichaam sneller kunnen verlaten.

 

Bamboe massage

Een vorm van massage die steeds meer gegeven wordt in Nederland.

Bamboe massage is een massage vorm met oeroude Chinese levensopvattingen en uitgangspunten, welke volgens de Chinese leer gebaseerd is op de vijf elementen:hout, aarde, vuur, water en metaal.

De bamboe massage werkt ontspannend en vooral stimulerend voor als je kracht en energie nodig hebt. Het zal helpen om giftige stoffen af te voeren en de bloedsomloop te verbeteren, maar is ook zeker goed om triggerpoints en krampen te verlichten. De massage werkt ook zeker tegen stress en vermoeidheid waardoor het lichaam in een betere conditie is na afloop van de massage.

Bij de bamboe massage wordt gebruik gemaakt van bamboestokken. Deze worden speciaal voor deze massage gemaakt zodat er op een unieke manier mee gewerkt kan worden.
Bamboe bevat kiezelzuur, wat hetzelfde element is dat kwarts tot kristal maakt en heeft dus dezelfde eigenschappen. Bamboe helpt in het overbrengen van energie en het stimuleert het zelfhelende proces in het lichaam. Bij een massage worden de bamboestokken vaak verwarmd en gebruikt in combinatie met verschillende soorten massageolie, zodat het beter over het lichaam glijdt. Er wordt hierbij altijd gebruik gemaakt van essentiële oliën.

 

Reiki

Reiki

 

Huisje Boeddha

Openingstijden

 • Maandag - Zaterdag Avond : 19:00- 23:00
 • Vrijdag - Zaterdag overdag : 09:00- 16:00